Dekoro elementai, Įkvėpimas

Stilingi ir praktiški gali būti net elektros ilgintuvai

G0PdOoDc

Įsirenginėdami namus ar biurą, atsikraustę į jau įrengtas patalpas, neretai susiduriame su problemomis dėl elektros lizdų vietų ir skaičiaus.  

Net kruopščiai apgalvojus kiekvieną detalę, atsitinka taip, kad naujas grotuvas ar kitas elektros prietaisas neturi priėjimo prie elektros energijos. Ką daryti? Išeitis – stilingi ir prie interjero derantys AVOLT ilgintuvai!

Švediškas dizainas ir kokybė

Mėgstantys skandinavišką dizainą ir praktiškumą yra girdėję apie Švedijoje įsikūrusią dizaino studiją – „Avolt“. Jie kuria ir projektuoja prailgintuvus ir kitus prietaisus, kurie išlaiko skandinavišką dizainą namuose, biuriuose, viešose erdvėje ir bet kur, kur norisi stilingų detalių.

Kyšantys laidai per ilgai trukdė jaukiam dizainui namuose ar ofise. „Avolt“ filosofija ir siekis – namuose esantys daiktai – stilingi ir gražūs, net ir elektros prailgintuvai. Jie funkcionalūs, neįmantrių spalvų, todėl dera bet kur. Tai užtikrina minimalistinis dizainas ir duoklė paprastoms formoms, kuriomis žmonės remiasi šimtmečius.

Tvarumas

Mums visiems rūpi (arba turėtų rūpėti) mūsų planeta ir jos gerovė. Būtent todėl šios įmonės prailgintuvai pagaminti naudojant 20% perdirbto plastiko, o joms supakuoti naudojamos aplinkai neutralios pakuotės.

Patogumas

1 rozetė, o įrenginių – daugybė? Pamirškite įprastus, interjero tikrai negražinančius prailgintuvus. Šie prailgintuvai yra labai modernus sprendimas kiekvieniems namams ar biurui. Jie turi ne tik įprastus elektros lizdo kištukus, bet ir USB jungtis. Tad vienu metu galėsite pakrauti net 2 įrenginius su USB jungtimi, o tuo pačiu metu naudotis kitais prietaisais (iki 3 vnt.), nes vietos užteks visiems!

Stilingą ilgintuvą galite tvirtinti prie sienos, pasidėti ant stalo ar po stalviršiumi. Dėl prailgintuvo formos ir kube integruoto magneto tai galėsite padaryti be rūpesčių. Magnetas limpa prie metalinių paviršių, o papildoma metalo plokštelė klijuojama lipnia 3M juosta. Tai ypač patogu, jei turima rozetė yra žemai, o Jums reikia ją pakelti, pavyzdžiui, ant darbo stalo ar naktinio stalelio. Laido ilgis – 1,8 m.

Šie „Square“ elektros ilgintuvai buvo įvertinti itin svarbiu dizaino apdovanojimu – „Red Dot Design Award“ bei laimėjo žiūri simpatijų prizą „Swenska Desing Priset“ konkurse.

Nepamirškite, jaukiame interjere svarbi kiekviena detalė, o praktiškumas – būtinas.