Dekoro elementai, Girliandos

Kokį apšvietimą rinktis Jūsų baro terasai? Kaip suteikti restoranui dar daugiau prabangos?

foto090 1 scaled 1
foto090 1

Vasaros sezonas malonus ne tik dėl gero oro, bet ir dėl to, kad mėgautis skaniu maistu, gėrimais, šeimos ir draugų kompanija galime lauko kavinėse ar restoranuose. Pripažins kone kiekvienas, kad daug jaukiau sėdėti lemputėmis apšviestoje terasoje. Tai suteikia ne tik daugiau elegancijos, romantikos, bet ir sukuria gerą nuotaiką.  

 

Turint tinkamą ir jaukų apšvietimą, bendrauti ir valgyti lauko kavinėje ar terasoje bus daug maloniau. O juk taip norisi pritraukti klientus būtent pas save, tiesa? Yra daugybė būdų, kaip apšviesti terasą, atsižvelgiant į jūsų biudžetą ir lauko sėdimosios vietos dydį.
Šiandien dalinamės idėjomis, kaip galite papuošti savo terasas lemputėmis, o visu įgyvendinimu, jei norėsite, galėsime pasirūpinti mes – „CHOCO decolight“ komanda – lempučių čempionai!

Įstiklintos terasos

 

Įstiklintoms terasoms galite rinktis vidaus apšvietimą. Pasakišką atmosferą galėtų sukurti smulkių lempučių girlianda, o jei terasa didelė – nuostabiai atrodys puošta masyviomis lempomis.

IMG 9345 min

 

Prabangus apšvietimas

 

Jei Jūsų restoranui norisi suteikti dar daugiau prabangos, nuostabiai atrodys žibintus primenantis apšvietimas. Jei mūsų asortimente neradote norimų šviestuvų, galime juos pagaminti individualiai pagal Jūsų pageidavimus!

 

Belaidžiai LED šviestuvai

 

Staliukus lauke galite puošti belaidžiais šviestuvais. Jie suteikia jaukumo, intymumo taip pat kaip ir degančios žvakės (tik mažiau pavojaus ? ). Led šviestuvai – tai ilgaamžis produktas, kuriam nebaisios oro sąlygos!

 

Dekoratyvinis apšvietimas lauke

 

Žavingo dangaus ar jau po truputį besižiebiančių žvaigždžių tikrai neužstos stilingos lempučių girliandos. Tai gana pigus būdas pagyvinti nuobodžią ir įprastą lauko erdvę. Galite kabinti lemputes virš klientų, prie sienos arba terasos pabaigą žyminčią zoną! 

 

Medžių puošimas

 

Restorano zonoje turite medžių? Papuoškite ir juos! Žaviai aplink kamieną apsivijusios smulkios lemputės nuteiks labai romantiškai ir paslaptingai.
Tai – garantuotas traukos centras ir puikus sprendimas norint atkreipti potencialių klientų dėmesį. Šiuo sprendimu jau pasipuošėme restoranus Preiloje, Birštone, Kaune ir Vilniuje!

 

Choco00010 min

Mūsų komanda gali pasirūpinti Jūsų restorano, baro ar kavinės vidaus ir lauko apšvietimu. Lempučių girliandas parduodame bei nuomuojame ir net pakabiname! Palikite šiuos rūpesčius profesionalams ir mes viskuo pasirūpinsime!

Turite klausimų ar pageidavimų? Rašykite el. paštu info@choco.lt arba telefonu +370 655 24626.